Відома українська танцівниця і хореограф Ілона Гвоздьова засудила українську співачку Анну Asti, яка мовчить про війну в Україні, а напередодні записала спільний трек з Філіпом Кіркоровим. Своєю думкою щодо співачки вона поділилася в сторіс на сторінці в instagram.

Нещодавно в мережі з'явилася інформація, що українська співачка, колишня солістка групи Artik & Asti, Анна Asti, уродженка Черкас записала спільний трек з російським артистом Філіпом Кіркоровим, який підтримує війну в Україні. Це зачепило багатьох українців, зокрема і Ілону Гвоздьову.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Так, хореограф здивувалася тому, що українська співачка мовчить про війну і спокійно заробляє в Росії, співпрацюючи з артистами, які не проти тих, звірств, що творять окупанти в Україні.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Невже вони думають, що війна і її наслідки обійде їх? Нехай заспіває на передовій свою нову пісню. Господи, Невже за славу і гроші можна продати душу?",- зазначила Гвоздьова.

Варто відзначити, що Кіркоров не висловлювався проти війни в Україні. Але після затримання СБУ Віктора Медведчука написав "слізне" звернення на підтримку його дружини Оксани Марченко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".

Також наш портал інформував, Настя Каменських одягнулася в жовто-блакитний плащ і оголосила свій фронт боротьби проти російської агресії: "Докладаю всіх зусиль".

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "Разом з нами під кулями бігають".