Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво змінив кухарський кітель на військову форму і залишається в Україні, де допомагає ЗСУ і нужденним українцям. Про це пише zp.online в соціальній мережі instagram.

Ектор Хіменес-Браво, як і багато знаменитостей залишився в Україні і допомагає ВСУ і простим людям як може. Вчинком шеф-кухаря неможливо не захоплюватися.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

Так, на одному з відео можна побачити, що Ектор Хіменес-Браво змінив кухарський кітель на військове обмундирування. У такому незвичайному вигляді він готує на кухні їжу для українських захисників.

"Людина, у якої є все, залишилася в Києві, хоча і переміщається в броні. Він зі своєю командою у своєму ресторані готує безкоштовну їжу для захисників України і нужденних", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Шеф-кухар зазначив, що для нього велика честь жити в Україні, серед народу, за яким зараз ховається весь світ.

"Я маю бути з вами, українці. Я пишаюся (і буду це повторювати ще багато разів). Я пишаюся, що живу 12 років в Україні. Я пишаюся українцями. За ними зараз ховається весь світ",- зізнався Ектор Хіменес-Браво.

Раніше Знай писав, Сергій Жадан розповів, як живе, спорожнілий через війну Харків: "Зарості протоптані доріжки".

Також ми писали, Ольга Фреймут показала божевільну росіянку в Європі, яка боролася з Україною: "Мені 70 років, ти мене...".

Крім того, наш портал інформував, Потап показав у скільки оцінюють життя російського солдата: "Привезуть без голови, але берці залишаться".