Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та блогерка Анна Богдан нагадала українкам, як важливо тішити себе та балувати навіть у такий непростий час. Дівчина закликала всіх, хто зараз має змогу зробити для себе щось приємне.

Про це Анна Богдан написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

З початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія багато українців, які опинилися у безпеці картали себе за будь-які приємні речі. Багато хто не робив того, що звик робити щодня через почуття провини, однак Анна Богдан впевнена, що якщо ви маєте можливість потішити себе, то обов'язково це зробіть.

Анна Богдан, скрін з Іnstagram
Анна Богдан, скрін з Іnstagram

До того ж Богдан наголосила, що так ви не тільки зробите для себе якусь приємну річ, а ще й підтримаєте український бізнес та допоможете економіці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Не забувайте про дівчинку, яка всередині кожної з нас😌 Зараз є сотні дискусій на тему, чи варто робити манікюр, чи сходити на масаж, чи шопінг. Я вважаю, що однозначно ТАК! Якщо у вас є можливість, дозвольте собі це, адже, окрім того, що ви потішите себе, ви ще й допомагаєте економіці нашої країни", - зазначила Анна Богдан у дописі.

Нагадаємо, поки "Холостяк" Міша Заливако сміється над Лукашенком, Анна Богдан ридає від бомб: "Просто виродок"

Раніше Знай писав, переможниця "Холостяка" Анна Богдан згадала радісні дні у Бучі та Ворзелі - окупанти відібрали все це

Також Знай повідомляв, зірка "Холостяка" Заливако показав звичайний с*кс з Лукашенком і його ударом: "Подобається, коли..."