Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов захопився силою духу і сміливістю херсонців, які продовжують відстоювати місто і не віддають його російським окупантам, які планують провести "референдум" для створення "ХНР".

З перших тижнів російського вторгнення в Україну Херсон перебуває під окупацією. Напередодні стало відомо, що окупанти збираються провести превдо-референдум для створення так званої "ХНР". Втім, місцеві жителі не здаються і з найперших днів приходу "русского мира", намагаються його вигнати з міста.

Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube
Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube

Олександр Пономарьов захопився мужністю херсонців, які продовжують виходити на мітинги з прапорами України, протестуючи проти російської окупації.

"Херсон - це Україна! Історичне відео!",- підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Безстрашністю херсонців захопилися і в коментарях.

"Я народилася в Херсоні, дуже чекаємо, коли місто звільниться від цієї орди", "Херсон тримайтеся!!!! Нехай Бог береже", "величезний респект реальним херсонцям! Свободи вам", - написали в коментарях.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, Потап показав, якими були перші хвилини після удару по драмтеатру в Маріуполі: "Ось він, "русский мир"".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко: Їїм Бог буде суддею".

Крім того, наш портал писав, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".