На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в соціальній мережі Instagram, за яким стежать понад 240 тисяч осіб, з'явилася публікація - нагадування слів відомої української виконавиці Юлії Саніної, солістки рок-гурту The Hardkiss.

Вони взяли кілька дуже влучних пропозицій з її нещодавно вийшла пісні під назвою "Як ти?". У них говориться про те, що ніхто з українців не просив російських військових звільняти їх від мирного життя.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Це дуже важлива заява, яка, на жаль, досі не може проникнути в голови жителів Росії. Вони все ще думають, що вбивства мирних жителів, вибухи і знищення інфраструктури в Україні - це звільнення.

"Я не просила "рятувати" мене кулями. Той, хто прийшов проросте тут травою отруйною!", - каже Юлія Саніна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Непроханим гостям бажаємо знайти "російський" корабель. Ми - вдома - йдеться вже від представників шоу "Зірковий шлях".

"Вони і не приходили українців "рятувати". Вони прийшли захищати російський народ на українській землі. А українців винищити, а що залишаться зробити своїми рабами", - пише один з користувачів в коментарях.

Тим не менш, воїни ЗСУ вже більше двох місяців героїчно захищають наші землі, знищивши понад двадцять тисяч рашистів, в умовах мінімальної статистики.

Нагадаємо, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила таємницю виховання місячного малюка в умовах війни: "Кухня, підгузники"