Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканал "Україна" Володимир Остапчук підкинув "Укрпошті" оригінальну ідею для нової марки. "Макет" телеведучий опублікував в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Володимир Остапчук підкинув "Укрпошті" оригінальну ідею для нової марки, яка приречена стати справжнім бестселером не тільки в Україні, а й в інших країнах.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Так, на новій марці від ведучого зображений глава рф Володимир Путін в тому вигляді, в якому його мріють побачити всі українці - в труні. Біля глави Кремля зображений герб України, а ціна марки всього 1 копійка.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що напередодні "Укрпошта" випустила нову марку "російський військовий корабель", присвячену героїзму українських захисників. Вона викликала великий ажіотаж, багато хто стояв у чергах, щоб придбати марку, але всім бажаючим їх так і не вистачило. Вже в травні "Укрпошта" випустить ще одну марку на цю тематику, але вже присвячена знищенню російського крейсера "Москва".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм.

Також наш портал інформував, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши: "Той дідусь, що...".

Крім того, наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене..."