Кілька днів тому відома українська виконавиця MamaRika довела до сліз шанувальників, написаним листом від імені свого 8-місячного сина.

Там йдеться про те, що малюк дуже сильно сумує за Папою, з яким довелося розлучитися через повномасштабну війну з Російською Федерацією, що почалася 24 лютого 2022 року.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtube

MamaRika була змушена бігти з малюком до безпеки. А чоловік залишився в Україні. Зараз про цей лист нагадала телеведуча Лілія Ребрик, спілкуючись зі співачкою та її чоловіком Сергієм Середою по відеозв'язку.

- Настя, я знаю, що ти написала листа від імені свого 8-місячного сина Давида. У листі він пише, що він дуже-дуже сумує за своїм батьком. А мама останнім часом дуже багато плаче (каже Лілія Ребрик).

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Син росте без нього. У нас вже вилізло чотири зуби, поки ми не бачили тата. Він вже став в два рази довшим. Поміняв 2 розміри одягу. Повзає, сидить", - заявляє MamaRika.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Поки Лілія Ребрик задавала це питання, сама встигла розплакатися через те, що зараз тисячі українок не мають можливості побачитися Наживо зі своїми батьками, чоловіками і синами.

Нагадаємо, MamaRika розкрила таємницю виховання місячного малюка в умовах війни: "Кухня, підгузники"

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч закликав байкотувати "Фіксиків" і "Машу і Ведмедя": "Прибуток..."

Знай.ua писав, MamaRika зворушила українців проникливим листом від імені маленького сина: "Дитя війни"