Дружина українського музиканта Віктора Павлика, Катя Репяхова, яка зараз перебуває закордоном, розповіла, що зробить насамперед, повернувшись до Києва, до чоловіка. Цим жінка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова зізналася, що коли повернеться додому до Києва, то зробить все, що хотіла, але чомусь відкладала на потім. Вона зазначила, що піде погуляє по столиці, займеться спортом і купить багато книг про брендинг і маркетинг українською мовою, буде просто кататися на автомобілі і слухати улюблену музику.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

"Як тільки я повернуся до Києва, я зроблю ВСЕ, що планувала, але чогось завжди відкладала",- розповіла дружина музиканта.

Також Дружина Віктора Павлика зазначила, що досі не може усвідомити, що колишнього життя більше немає, її забрала війна, яку розв'язали росіяни.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я навіть проїдуся в Бориспіль... я б хотіла заїхати в аеропорт...просто проїхати повз, але напевно туди поки не можна... я досі не вірю, що немає вже життя... я не можу досі усвідомити, що у нас його варварськи відібрали...", - зазначила Катя Репяхова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Також наш портал писав, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" розповіла, як знайшла почуття вдома далеко від України: "Нехай навіть на три з половиною години".