Відома українська актриса, гумористка і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко поділилася неймовірною історією кішки, яка втекла від господарів під час евакуації. Їй довелося 40 днів прожити без їжі під обстрілами, але вдалося вижити і повернутися до сім'ї. Про це артистка розповіла в сторіс на своїй сторінці в instagram.

Крізь жахи війни змушені проходити не тільки люди, а й тварини. Часто для них все закінчується трагічно, але нерідко бувають і дуже милі хепі-енди.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

Так, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розповіла історію, яка трапилася з котом однієї з українських сімей з Ірпеня. Під час евакуації їх кіт злякався і втік з перенесення. Сімейство вже й не сподівалося побачити його живим, але повернувшись в місто після деокупації їх чекав сюрприз. Кіт, який 40 днів жив на вулиці без їжі, вижив і повернувся в сім'ю.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Наш кіт скаржиться, що прожив в Ірпені на вулиці без їжі 40 днів. Втік з перенесення при евакуації. Не повірили своєму щастю, коли знайшли його живим", - розповіли господарі кота, що вижив.

У коментарях під публікацією деякі користувачі мережі відзначили, що кіт допомагав ЗСУ і додали, що він справжній герой.

"Він танки гриз як барбарис, він воював", "такий лапун хлопчик вижив. Просто герой і розумниця", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Тіна Кароль збирає мітинги, Макс Барських віддав гроші, Клопотенко годує у Львові - як зірки допомагають Україні в часи війни.

Також ми писали, Оксані Байрак пригадали загравання з окупантами і любов до Путіна: "Силіконова рука".

Нагадаємо, Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм.