Відома українська балерина і зірка шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар, розповіла, що їй допомагає відволіктися від новин і переживань за рідних і близьких. Виявилося, що балерину відволікає мистецтво.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катерина Кухар зізналася, що цього разу трохи відволіктися їй допоміг Парк Вігеланда, який розташований в Осло. Однак, одна зі скульптур все ж навіяла їй думки про Україну. Зірка одразу ж провела паралель між Україною та росією.

Катерина Кухар, скрін з instagram
Катерина Кухар, скрін з instagram

"Щоб не зійти з розуму від новин і переживань за рідних і близьких, хоч не на довго занурилися в історію і змінили фокус. При вході в парк нас зустріли скульптури двох дівчат. Одна в активній фазі боротьби, чіпляється за життя і бореться до кінця, намагаючись голими руками задушити дракона. І друга, покірно схилила голову, прийняла долю як неминучість... І тут неможливо не думати про Україну, не проводити паралелі, не знаходити всередині себе прості відповіді і ставити складні питання...",- зазначила Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Катерина Кухар зазначила, що Парк Вігеланда дуже запав їй в душу. На її думку, кожна скульптура унікальна і по своєму особлива, і кожна заслуговує окремої розповіді. До того ж гуляючи по парку у неї навіть склалося враження, що цих людей вона знала практично все життя.

Катерина Кухар, скрін з instagram
Катерина Кухар, скрін з instagram

"Ти ніби вже десятки років знаєш цих людей, ніби прожив з ними все життя в сусідній квартирі. Вігеланд оспівує тіло звичайних людей - недосконале і прекрасне саме тим, що воно не ідеально. Це міцні кремезні чоловіки, жінки з повними стегнами і не великим бюстом, худі спортивні діти. Скульптор знаходить красу навіть в людській старості - і в чоловічій і в жіночій", - підсумувала вона.

Нагадавши, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася радісною новиною, всі цього чекали: "Путін, Лебедине озеро, мрії такі мрії"

Раніше Знай писав, Катерину Кухар засудили через чоловіка, який перебуває закордоном під час війни: "Персонам VIP дозволено все?"

Також Знай повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар у пачці "привезла" до Норвегії Олену Зеленську: "перша леді з нами"