Відомий український артист та учасник гурту MOZGI Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, зізнався що у його родину прийшло горе. У артиста помер батько.

Про тяжку утрату Олексій Завгородній розповів у програмі "ЖВЛ".

Олексій Завгородній зізнався, що про тяжку утрату її мамі повідомив давній товариш його батька у телефонній розмові. Тато Олексія помер через хворобу.

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

"Тато помер. Це я вперше навіть кажу. Він помер через хворобу. І нам його сім'я, які там були у нього, нам ніхто, ані моїй мамі, ніхто нічого не сказав. Товариш сімейний зателефонував моїй мамі і сказав про те, що батька вже нема", - розповів Позитив.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Олексія були не прості стосунки з татом, адже після розлучення батьків вони з ним не спілкувалися. Позитив зізнався, що тяжко цю втрату перенесла його сестра Анна, адже вона довгий час намагалася відновити стосунки з татом, навіть перед війною пропонувала брату поїхати до тата, однак не склалося.

"Двояке відчуття було. Я просто це прийняв. Моя сестра плакала, бо ми з нею, може, місяці два тому розмовляли і думали, може, все ж таки до батька заїхати там. Якщо він не хоче, то давай ми підемо і зробимо перший крок. Але ми з сестрою не встигли", - поділився Олексій.

Позитив. Фото: YouTube
Позитив. Фото: YouTube

Олексій додав, що попри складні стосунки з татом, він не тримає на нього образи. Хоча й говорить, що спілкування з татом йому не вистачало, іноді хотілося дуже багато чого йому розповісти.

"Не було і немає у мене якоїсь такої образи сильної. Просто я розумію, що у нього є там внуки, інша сім'я. Він не був один, тому я якось не сильно переживав. Хотілось, звісно, і дуже багато розповісти йому. Але сподіваюся, що він зараз бачить. Але думаю, що він ці 15 років бачив мене. Може, навіть через це він не хотів з нами спілкуватися, бо бачив все", - поділився співак.

Нагадаємо, Позитив повністю "відійшов" від Дорофєєвої заради Дурнєва і російських блогерів: "Боже, яке ко*нчене"

Раніше Знай писав, українці згадали останню "спеку" в Одесі з Дорофєєвою і Позитивом: "Время и Стекло" вже не повернути

Також Знай повідомляв, "перша посмішка дитини за два тижні": Позитив у сльозах розповів про свою унікальну "місію"