Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап) показав українцям історію Юрія Глодана з Одеси. Його щасливу сім'ю вбила російська ракета, запущена в житловий будинок.

Кадрами з одеситом після важкої втрати Потап поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Через ракетний обстріл померла тримісячна донечка Юрія Глодана, його дружина Валерія, і теща.

Скрін з instagram Потапа
Скрін з instagram Потапа

"Історія Юрія Глодана, який вийшов в магазин, а коли повернувся, його дружини, тримісячної донечки і тещі вже не було. Їх вбила російська ракета. Ось так від рук "спасатєлєй", в одну мить, рухнув світ людини і його щасливої родини", — розповів Потап.

Потап зізнався, що неможливо стримати сльози від цієї історії, адже ще недавно одесит мав щасливу сім'ю, проте все змінилося в одну мить через російських окупантів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Кожен раз, коли дивлюся цю історію, на очах сльози. Немає прощення цим тв*рюкам. Кров наших людей, діток назавжди залишиться на їхніх руках", - зазначив Олексій Попатенко.

Ракетне попадання в Одесі, фото: Думська
Ракетне попадання в Одесі, фото: Думська

Варто нагадати, що 23 квітня російські окупанти випустили сім ракет по Одесі. Одна з ракет влучила в багатоповерховий житловий будинок. Загинули 18 людей, ще 20 отримали поранення. Серед жертв - сім'я Юрія Глодана: його теща, дружина Валерія і їх тримісячна донька Кіра.

Нагадаємо, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки :" не ходіть в поле до нас гуляти"

Раніше Знай писав, Потап показав, якими були перші хвилини після удару по драмтеатру в Маріуполі: "ось він, "русский мир"

Також Знай повідомляв, Потап показав у скільки оцінюють життя російського солдата: "привезуть без голови, але берці залишаться"