Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська поділилася зворушливою історією про львівський готель, в якому нещодавно зупинилася з родиною. Саме сюди вона приїжджала з чоловіком ще на початку їхніх стосунків.

Цією романтичною історією Оля Цибульська поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Знаменитість зізналася, що коли вперше приїхала з майбутнім чоловіком до Львова близько семи років тому, то зупинилася в одному з готелів у центрі міста. Їм настільки сподобалася там атмосфера, що вони навіть не дуже хотіли прогулюватися містом, адже з вікна головні його визначні місця було видно, як на долоні.

Оля Цибульська, скрін з instagram
Оля Цибульська, скрін з instagram


"Підвечір ми спустились у винний погріб. Було дуже цікаво і п‘яно у всіх сенсах. Маленькі ковтки та закохані погляди робили свою справу. Пригубили так по ковтку декілька сортів.. і я вирубилась. Я завжди сплю від алкоголю. Так, це я співаю про Просекко😂На ранок трохи соромилась дивитись йому в очі. Кажу: " Сорі…. Я зіпсувала всю романтику. Вибачаєш?". "Офкос. Якщо пообіцяєш дещо. Ми повернемось сюди колись уже втрьох. З нашою дитиною. Тут так атмосферно. Тобі личить", - розповіла Оля Цибульська.

Згодом у пари народився син Нестор, якому вже 7 років, і він навіть встиг піти в перший клас, однак поїздку саме у цей готель вони все відкладали. Та після повномасштабного вторгнення росії знаменитість вирішила не нехтувати такими приємностями й не відкладати на потім, тому заселилася з родиною саме до того готелю.

Оля Цибульська, скрін з instagram
Оля Цибульська, скрін з instagram


"Ми постійно відкладали поїздку. Бо завжди було щось важливішим, ніж сентиментальні мрії. Прийшла війна. Такими цінними стали всі мрії і плани. Ті що розбились, і ті що ще можна здійснити. Ми тут втрьох. Дякую, Боже. Бо доки ти відчуваєш - ти живий", - підсумувала Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, співачка Оля Цибульська показала, у що окупанти перетворили квартиру батьків: "Просто дірка на вулицю"

Раніше Знай писав, Оля Цибульська зізналася, що від окупантів у неї навіть почалася алергія: "Почало нудити"

Також Знай повідомляв, Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі: "Від повної апатії до істерики"