Відома українська співачка Ірина Федишин та телеведучий Ігор Кондратюк у Львові провели акцію на підтримку тимчасово окупованого Херсона. Так вони хотіли підтримати херсонців та показати, що вся Україна бореться разом з ними.

Кадрами зі словами підтримки Ірина Федишин поділилася на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Співачка наголосила, що наша країна обов'язково переможе російських окупантів, і у всіх українських містах знову запанує мир.

Скрін з instagram Ірини Федишин
Скрін з instagram Ірини Федишин

"Україна бореться. Україна обов'язково переможе. Херсон - Україна з вами. Ми з вами", - зазначила Ірина Федишин.

До слів підтримки доєднався і Ігор Кондратюк, з яким Федишин разом провела акція на підтримку херсонців, які мужньо борються за своє місто. Навіть попри окупацію та пропаганду, жителі Херсона постійно виходять на протести, аби прогнати російських загарбників.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скрін з instagram Ірини Федишин
Скрін з instagram Ірини Федишин

Кондратюк зазначив, що незабаром Херсон знову повернеться під український контроль, і його звільнять воїни ЗСУ.

"Херсонщина, ми з вами. Ми сьогодні у Львові провели акцію, скоро вас звільнить ЗСУ. Будь ласка, тримайтеся", - підсумував Ігор Кондратюк.

Нагадаємо, Ірина Федишин пояснила, хто насправді воює за Україну, а хто - за росію: "Ми переможемо"

Раніше портал Знай писав, Ірина Федишин розповіла всьому світу про трагедію у Львові: не можна ігнорувати повітряну тривогу

Також портал Знай повідомляв, Ірина Федишин поїхала до малюків з гарячих точок заради однієї мети: "Залишилися без тепла"