У четвер, 28 квітня 2022 року, Російська Федерація завдала кілька ракетних ударів по столиці України Києву в ході повномасштабного військового вторгнення, що почалося трохи більше двох місяців тому, 24 лютого.

За словами мера Віталія Кличка, удар припав по Шевченківському району. Подробиць повідомляти не будемо. Однак відомо те, що в цей момент в місті перебував генсек ООН Гутерріш на зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. Проте, подібне не з'являло на нього будь-яким критичним чином. Чоловік в інтерв'ю виданню BBC заявив, що був шокований ракетним ударом - не більше.

Володимир Зеленський і Володимир путін, фото: Instagram
Володимир Зеленський і Володимир путін, фото: Instagram

Але мова не про це - мова зараз піде про відому українську виконавицю Віру Брежнєву, дружину Костянтина Меладзе. Вона виїхала з території нашої країни і займалася волонтерством в одній з довколишніх країн Європи.

Зараз невідомо, чи продовжує вона це досі - або ж ні. Але в Stories з'явилася нова текстова картинка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Здається, що вже виплакані сльози, що емоцій нізвідки взяти. Але знову Одеса... Постійно Маріуполь... Знову Київ...", - заявляє Віра Брежнєва.

Хочеться ніколи не забувати те, що зараз воїни ЗСУ творять історію, будучи в оточенні, в Маріуполі вже близько 50 днів. Не здавшись, захищаючи мирних жителів, вимагаючи обов'язкової допомоги.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, зірка "Орел і Решка" Коля Серга розповів, чи зможе Україна пробачити росіян: "Коли вимре покоління рабів"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав Вірі Брежнєвій всю суть Росії: "У нас так заведено"

Знай.ua писав, Валерій Меладзе, який просив зупинити війну, не відмовився від вечірок: 50 тисяч гонорару і бізнес-клас