Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає українським військовим. Цього разу вона відправилася до захисників аби передати їм допомогу.

Про це ведуча "1+1" розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно Соломія Вітвіцька разом з паралімпійцем Сергієм Ємельяновим продали на аукціоні його щасливу золоту медаль з Паралімпіади аби на виручені кошти придбати необхідне для захисників на передову.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької
Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

Загалом вони зібрали 1000 000 гривень, і на ці гроші придбали 50 бронежилетів; 6 мультимедійних та компактних тепловізорів. Необхідне спорядження, серед якого тактична медицина: 400 бандажів, турнікети, аптечки, а також сонячні зарядні пристрої для телефонів та харчові пайки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької
Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

Окрім всього цього Соломія Вітвіцька доставила до українських захисників автівку. За отриману допомогу військові подарували телеведучій квіти, що дуже розчулило її.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької
Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

"Привезла машину - отримала квіти. Ось такі у нас захисники. І тепер один з підрозділів зможе ще результативніше виконувати бойові завдання. Дякую кожному хто долучається! Ви неймовірні! Віримо в ЗСУ і нашу перемогу! Ну а всі рахунки залишаю в шапці профілю", - підсумувала Вітвіцька.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька нагадала українцям, на що здатна рідна мова за кордоном: "Наша гордість!"

Також Знай писав, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька показали справжню красу національного вбрання: "Обидві дуже"

Раніше Знай повідомляв, Соломія Вітвіцька показала зруйноване передмістя Києва - таке не прощають: "Злочини російської армії"