Відомий продюсер та реп-виконавець Олексій Потапенко показав, як Україну підтримують у всьому світі. На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Потап поділився відеороликом, я якому представники різних культур світу заспівали Гімн Українських Січових Стрільців.

Аби підтримати українців після повномасштабного військово вторгнення росії талановиті люди з різних куточків світу вирішили заспівати "Ой у лузі червона калина". Ця пісня вже стала уособленням нашого спротиву, боротьби та гуртування перед російською агресією.

Скрін з instagram Потапа
Скрін з instagram Потапа

"З Україною весь світ. Тримаймося Українці і перемагаймо!!!", - так Олексій Потапенко підписав опубліковане відео.

Українців дуже розчулило це відео, саме тому вони прийнялися залишати свої коментарі і дякувати за підтримку.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Сонце сяє над вільною суверенною Україною. Україно, до перемоги! ✊🏻", "Боже люди і так щодня плачу 😍дякую вам ❤️", "До мурашок 😍", "Круто!👏", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"Ой у лузі червона калина" – це пісня авторського походження, яка стала народною. Є декілька версій історії її походження. За однією з них її написав Степан Чарнецький у 1914 році, а за іншою її авторство належить композитору Михайлу Гайворонському та Василю Пачовському.

Нагадаємо, Потап показав у скільки оцінюють життя російського солдата: "Привезуть без голови, але берці залишаться"

Також Знай писав, Потап показав, як "русский мир" зруйнував щасливу родину одесита: "Кров наших діток залишиться на їхніх руках"

Раніше Знай повідомляв, Потап показав, якими були перші хвилини після удару по драмтеатру в Маріуполі: "Ось він, "русский мир""