Відомий кліпмейкер та зірка "Орла і Решки" Алан Бадоєв розповів, як долає депресію, та порадив, як подолати виснаження від негативних новин війни.

Він записав коротке відео, у якому запропонував почитати свій пост, сподіваючись, що його слова допоможуть багатьом українцям. Алан розмістив його на своїй сторінці в Instagram.

Друзі мої, якщо у вас є декілька хвилин, приділіть увагу цьому посту. Я сподіваюсь що він вам допоможе", - сказав Бадоєв.

Алан Бадоєв. Фото: Instagram
Алан Бадоєв. Фото: Instagram

В пості, він зізнався, що впродовж двох місяців всі ми "живемо в стані повільної емоційної і фізичної тортури, і це сильно виснажує".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Війна скасувала мене, як людину, якою я був. Чуттєвість, вміння бачити ясно, знаходити у всьому хороше, а значить і вихід, відгукуватися на емоції і потреби інших людей, зігрівати їх своїм теплом... Все це випарувалося! Залишився біоробот, що складається зі стресу і бажання вижити", - зізнався Алан.

Також він зізнався, що за кожного вбитого у ньому росла провина. Він порадив українцям не давати красти дні життя, починати працювати та робити те, що хто вміє.

"Згадайте, хто ви, в чому ваша сила і починайте її застосовувати", - радить Алан.

Також він порадив не втрачати дарма життя, а самовдосконалюватися.

"Вчіть нові мови, дивіться або читайте семінари, збирайте себе нового кожну вільну хвилину. Ми обов'язково переможемо, і ви повинні бути готові до нового життя. Скажу відразу — складно. Робіть хоч по одній справі в день, але робіть. Короткі цілі це порятунок", - зазначив зірка.

"Йдіть з соц мереж! Щоб знати, що відбувається, достатньо подивитися промову нашого президента. У ній головне - нас неможливо зламати!", - порадив Бадоєв.

Нагадаємо, раніше Маша Полякова пригадала безтурботний день з колишнього життя

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-"Холостячка" Злата Огнєвіч знайшла красеня, ніхто не робив з нею нічого подібного.

Також "Знай.ua" писав, що Ярослава Кравченко з "Телебачення Торонто" потрапила в халепу