Молода дружина Віктора Павліка та матуся Катя Репяхова показала свого синочка, який швидко підріс та вже не спричиняє багато турбот.

Катерина розмістила на сторінці в Instagram декілька фото з малюком, який він був маленький, а тепер вже підріс. Турбот стало менше, та вони змінили свій характер. Попереду дедалі менше хвилювань, адже Катя потурбувалась, щоб дитина росла у безпеці, та здоровою.

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

У дописі Катя зазначила, що час, коли з легкістю колисаєш свою дитину на руках — такий швидкоплинний.

"Дивлюсь на ці фото і не можу повірити, що він був такий. І виявляється час, коли з легкістю колисаєш свою дитину на руках — такий швидкоплинний. В той момент мені здавалось, що моє життя зупинилось (було важко налаштуватись на новий ритм життя), а виявляється воно тільки розпочиналось.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

Також дівчина зазначила, що чула багато відгуків про те, що чим дитина стає старшою, тим з нею складніше, але у неї відбувається навпаки, в перші місяці було набагато складніше.

Так буває зазвичай, перед кожним наступним етапом, дитина дає мамі час оговтатись, а потім починаються наступний рівень дорослішання. Чи він важкий, складно сказати, адже кожні батьки до того, що їхня дитинка дорослішає ставляться по-різному, тому й відгуків однакових щодо виховання дітей не буває однакових.

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

У коментарях Катю підтримали її шанувальники та поділилися власним досвідом ті, хто вже має дитинку.

Нагадаємо, раніше ми писали, що співачка Маша Распутіна відмовилася від України, підтримавши путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джеймс Бонд Пірс Броснан захоплюється силою і мужністю українців і не перестає про це говорити

Також "Знай.ua" писав, що Катя Осадча показала, за чиєю спиною ховається під час війни - і це не Горбунов