Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво об'єднався зі Златою Огнєвіч заради допомоги українцям. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ектор Хіменес-Браво організував спеціальну благодійну вечерю, яку відвідало 120 гостей. Все для допомоги українцям, а точніше постраждалим від російської агресії. Як зазначив шеф-кухар, підготовка була дуже ретельною, але воно того варте. Також на заході виступила співачка Злата Огнєвіч, заспівавши кілька пісень для гостей.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

"Я вже давно так не викладався на кухні. Цей день я запам'ятаю на все життя",- прокоментував підготовку до вечора Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Старання команди окупилося сповна, адже їм вдалося зібрати досить кругленьку суму-1,3 мільйона гривень.

"Всі кошти будуть передані для постраждалих у напрямку Бучі, Ірпеня тощо", - повідомив Ектор.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм.

Також наш портал інформував, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши: "Той дідусь, що...".

Крім того, наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене..."