США прийняли ленд-ліз для України, що стало великою подією для країни. Український співак Віктор Павлік поділився на своїй сторінці в instagram курйозним відео, в якому передрік російським окупантам вкрай невеселе майбутнє у зв'язку з цими подіями.

Віктор Павлік з перших днів війни підтримує дух українців, виступаючи для них. Цього разу Виконавець вирішив відвернути всіх від ситуації в країні і повеселити.

Віктор Павлік, фото з instagram
Віктор Павлік, фото з instagram

Співак поділився роликом на честь ленд-Ліза, який напередодні прийняли в США. На уривок з кліпу Віктора Павлика на пісню"Ні обіцянок, ні пробачень".

"Ще два тижні і запалає", - співається у відео.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що Віктор Павлік зараз в Україні один, так як його дружина Катя Репяхова разом з сином покинули Україну. Зараз вони знаходяться в Ізраїлі, в безпеці. Як зазначив співак розставання для нього дається дуже важко, незважаючи на те, що вони з дружиною регулярно телефонують і спілкуються.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".

Також наш портал інформував, що зірка " Дизель шоу "Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".