Відомий співак Макс Барських зізнався, що захоплений українськими захисниками і презентував нову пісню, яку він присвятив їх героїзму. Про це він повідомляв на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Макс Барських зазначив, що з початку війни багато хто не вірив, що українська армія і народ вистоїть проти такого сильного ворога. Однак всі українці показали силу, і вже третій місяць дають відсіч російським окупантам.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Багато з самого початку не вірили в Україну, і думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною і мужньою. Проте вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російською навалою. І цей прецедент змінює не тільки нашу країну, але весь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи", - написав співак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На честь подвигу ЗСУ і всього українського народу співак написав нову пісню Dont Fuck With Ukraine. Трек вже доступний для прослуховування на всіх цифрових платформах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".