Кохана Павла Розенка, телеведуча Олена-Кристина Лебідь показала своє нове придбання, і це не що інше, як шолом, розмальований в патріотичні кольори, від відомої закарпатської художниці Олени Кондратюк.

Олена-Крістіна зазначила, що це не просто шолом, а шолом із котиком, тому в неї тепер буде "свій котик". Фото дівчина розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Ну шо, тепер в мене буде свій котик ЗСУ! Мій жовто-блакитний шолом вже помічений "Продано" і їде до мене з Ужгорода", - написала дівчина.

Пост Олени-Кристини Лебідь. Фото: Instagram
Пост Олени-Кристини Лебідь. Фото: Instagram

Крім того, ведуча розповіла про те, як художники збирають кошти для ЗСУ.

"А все це - флешмоб закарпатських художників, які розписали справжні військові шоломи (котрі вже непридатні)! І продають, аби віддати гроші на наше неперевершене ЗСУ.
Все просто: купи шолом, допоможи військовим", - розповіла цікаву акцію зірка.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

У коментарях шанувальники здивувалися та потішилися за Олену-Крістіну:

Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram
Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram

"Я дуже люблю вас! сподіваюся, у вас все добре", "Кріс вміє дивувати", "Ви така струнка!", "Найкраща", - написали у коментарях шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

У профілі Олена-Крістіна розмістила більше шоломів від художників, тож можна долучитися до цікавого та корисного флешмобу, дивись у каруселі:

Нагадаємо, раніше Валерій Жидков з "Кварталу 95" зізнався, коли нарешті вдалося побачились з Зеленським.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джеймс Бонд Пірс Броснан захоплюється силою і мужністю українців

Також "Знай.ua" писав, що Маша Полякова пригадала безтурботний день з колишнього життя.