Популярний український ведучий, колишній "Холостяк" Микита Добринін з перших днів війни вступив до лав ТРО і довгий час не бачився з сім'єю. Нещодавно він влаштував сюрприз дружині Даші квіткової, і на деякий час повернувся до звичайного життя. На своїй сторінці в instagram він поділився яскравими знімками.

Даша Квіткова і Микита Добринін довгий час не бачилися, оскільки колишній "Холостяк" ще в перші дні російського вторгнення вирішив не сидіти в притулок і пішов захищати країну від російських загарбників. Він служив у лавах ТРО.

Даша Квіткова і Добринін, фото з Instagram
Даша Квіткова і Добринін, фото з Instagram

Нещодавно Добринін вирішив зробити сюрприз і повернувся до рідних. Звичайно, він зможе побути з дружиною і дитиною тільки до "першого дзвінка", адже ситуація в Україні залишається напруженою.

Так, він поділився новими фото з прогулянки зі своїм маленьким сином. На фото Добринін посміхається, радіючи звичайному життю, по якій він так нудьгував на службі. А ось синок на знімку вийшов трохи незадоволеним.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

"Дайте емоцій", - підписав фото Микита Добринін.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поділилася неймовірною історією кота, який пережив окупацію:"Танки гриз як барбарис".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль збирає мітинги, Макс Барських віддав гроші, Клопотенко годує у Львові - як зірки допомагають Україні в часи війни.

Крім того, наш портал повідомляв, Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм.