Учасниця романтичного реаліті "Холостяк" Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка", вирішила підтримати українців зворушливим відео.

Милими кадрами блогерка поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Юля "Зайка" зняла зворушливий відеоролик, прогулюючись вулицею міста. Дівчина взяла до рук букет квітів жовтого та синього кольору, що символізували прапор України. Красуня змонтувала кадри під слова про Україну: "Ти моє серденько, а я не можу жити без серденька".

Скрін з instagram Юлії "Зайки"
Скрін з instagram Юлії "Зайки"

"Тримайся, моє серденько", - так Юлія "Зайка" підписала опубліковані кадри.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Українці оцінили відеоролик від Юлії Бельченко, тому одразу ж прийнялися залишати для неї коментарі. До того ж деякі зазначили, що Україна неодмінно переможе російських окупантів.

"Тримайся, моя Україно, моє серденько!🙏♥️ Твої діти — найславетніший народ! Ми — нація, в якої свобода і незалежність — в крові. ", "Слава Богу! Слава Україні!🙏🇺🇦💙💛", "Ми обов'язково переможемо і в нас все буде добре 🙏🇺🇦❤️", - зазначили українці у коментарях до відео.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Юля "Зайка" зізналася, звідки черпає сили після "Холостяка" на війні, дівчина розповіла, чому не їде зі столиці, адже там постійно чути сирени та вибухи

Раніше Знай писав, Даша Квіткова "повернулася" до нормального життя, поки в Україні війна, а Добринін в теробороні: "Випити кави, прогулятися"

Також Знай повідомляв, Юля "Зайка" з "Холостяка" показала, як допомагає під час війни, дівчина вирішила разом з мамою принести переселенцям їжу та солодощі