Популярний український радіо - і телеведучий, відеоблогер і ексведучий шоу "Орел і Решка" Антон Птушкін зустрівся з собакою, якою захоплюється вся країна - талісманом чернігівських ДСНСників Патроном. Про це повідомили на сторінці patron_dsns в соцмережі instagram.

Пес на прізвисько Патрон-талісман чернігівських ДСНСників. Він допомагає їм знаходити вибухонебезпечні предмети і захоплює всю країну своєю мужністю.

Антон Птушкін, фото: YouTube
Антон Птушкін, фото: YouTube

Відвідати чотирилапого героя вирішив Ведучий Антон Птушкін. На сторінці, яку зробили від імені пса патрона з'явилося миле фото відеоблогера з Всеукраїнським героєм.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Сьогодні я зустрівся з Антоном Птушкіним - українським радіо - і телеведучим, діджеєм і відеоблогером. Заслуженим журналістом України і просто позитивною і доброю людиною", - йдеться на сторінці пса.

На цю несподівану зустріч відреагувала українська співачка Надя Дорофєєва. Вона поділилася фото у себе на сторінці і зазначила пса і ведучого, як "дві супер зірки".

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк показав, як Україна об'єднує людей: Måneskin підняв жовто-блакитний прапор на сцені.

Також наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".

Крім того, ми інформували, Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу".