Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, чого стояло Максиму Галкіну заступитися за українців і розкритикувати війну, розпочату Росією. Про це вона розповіла в ефірі "УНІАН".

Максим Галкін один з небагатьох російських артистів, який висловився проти війни в Україні. Він у перших днів вторгнення виїхав з рф до Ізраїлю і звідти продовжує засуджувати Кремль і підтримувати українців.

Маша Єфросініна, скріншот
Маша Єфросініна, скріншот

Маша Єфросиніна, яка розмовляла з Галкіним, розповіла, що така позиція дуже дорого коштувала артисту, але тим не менше він не шкодує і вважає, що чинить правильно. За словами ведучої у шоумена вже немає замку, в якому він жив разом з Аллою Пугачовою і дітьми, а також на нього готується кримінальна справа. За її словами він втратив все.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Замку вже немає. Все забрано, готується кримінальна справа. Його по повній програмі випалюють і викреслюють, його очорняють як тільки можна в пресі, тобто в принципі з ним відбувається все те, що Чого бояться артисти в Росії. Його перуть, як артиста як такого. Його немає і не буде, а якщо і буде, то це ім'я назавжди очорнене, поки ця влада. Це показова страта", - розповіла Єфросиніна.

Раніше Знай писав, Ірина Федишин зізналася, що в блокадному Маріуполі знаходиться близька для неї людина: "дуже боляче".

Також ми писали, ведучий "Холостяка" Решетник радить українцям відкривати нові таланти:"Щодня ставати сильнішими".

Нагадаємо, Потап показав, як люди з різних країн світу потужно підтримали Україну: "Тримаємося і перемагаємо".