Український телеведучий Володимир Остапчук вирішив зіграти роль свахи і тим самим трохи "підколоти" Володимира Дантеса. Він зазначив, що знайшов для співака "хорошу партію". Про це телеведучий розповів в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Новина про розставання Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої шокувала не тільки шанувальників, але і знаменитих українців. На даний момент Дантес залишається завидним холостяком, але ведучий Володимир Остапчук вирішив виправити це і знайшов для артиста "вдалу партію".

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Так, Остапчук звернувся до Дантеса і повідомив йому, що в Україну прибула Анджеліна Джолі. Він зазначив, що голлівудська актриса, як відомо свобода, і закликав колишнього Наді Дорофєєвої діяти, або принаймні натякнув на це.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Вовчик, Привіт. Ти чув напевно, що Анджеліна Джолі зараз у Львові. Я знаю, що вона вільна і твоє серце вільне. Тож...",- сказав Володимир Остапчук.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Тим більше у тебе Tesla. Відчуваю себе трохи Гузєєвою", - додав телеведучий.

Раніше інформаційний портал Знай писав, легенда" Танці з зірками "Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".

Також наш портал інформував, Таїсія Повалій замінила Астаф'євої маму, але Даша відмовилася від неї через зраду Україні: "Мені так соромно".

Крім того, наш портал повідомляв, Дашу квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене...".