Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона чоловік.

Маша Єфросиніна в Insta Stories показала свою молодшу дитину, сина Олександра, який як і багато інших українських дітей стурбований бойовими діями на території рідної країни. Телеведуча пояснила, що декілька тижнів тому хлопчик її запевняв у тому, що війна повинна закінчитися 30 квітня. Звідки він узяв таку інформацію - нікому невідомо, але Олександр вперто вірив у це.

Маша Єфросиніна з чоловіком і сином, фото instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна з чоловіком і сином, фото instagram.com/mashaefrosinina

І ось, прокинувшись в "знаменний" день, Єфросиніна виявила свою дитину, що сидить за ноутбуком і перевіряє новини, в надії знайти підтверджуючу інформацію про закінчення війни. На питання про те, чому саме в цю дату може статися те, чого так чекають всі українці, він відповів, тому що "вже просто не може". Хлопчик був дуже засмучений і заявив, що сильно хоче додому. Сама телеведуча, судячи з голосу, була не менш засмучена через те, що відбувається і те, який відбиток залишила війна на її сині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, що через війну не бачиться з чоловіком: "Два дні не можу додзвонитися"

Як повідомляв Знай.uа, Єфросиніна показала улюбленицю путіна Кабаєву в руках з матеріальною допомогою від рф, яку отримують вдови окупантів: "Дуже чекаю"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна, Джамала і Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилися на хресних фей для України: "За нашу перемогу"