Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка завоювала бронзу на Олімпійських іграх 2020, після гучної перемоги почала активно розвивати свій аккаунт в соцмережі. Юна красуня регулярно радує фанатів спортивними досягненнями і публікаціями з особистого життя.

Дарина Білодід залишається відданою рідній країні і веде власну битву на рингу, у своєму звичному середовищі. Спортсменка продовжує брати участь у змаганнях. Нещодавно вона виступала на чемпіонаті Європи з дзюдо, який проходив у Болгарії.

Це був її перший поєдинок у новій ваговій категорії (до 57 кг). Вона виграла перший бій у голландки Плені Корнеліс завдяки больовому прийому, за який отримала оцінку іппон. Але, на жаль, дівчина не змогла здобути перемогу, у другому бої вона поступилася Прісциллі Ньєто з Франції — 0:1 за очками.

Білодід, фото з Facebook
Білодід, фото з Facebook

На своїй сторінці в Facebook вона прокоментувала свою поразку. Спортсменка заявила, що ненавидить програвати і вилаяла себе за поганий результат, але зупинятися не збирається - для неї це новий виклик. Дівчина також розмістила парочку фотографій з чемпіонату.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Нова вагова категорія. Перші змагання після Олімпійських ігор. Поганий результат, я ненавиджу програвати. Але крок за кроком ... багато роботи попереду. Новий складний виклик для мене! З Україною в серці", – написала Дар'я.

Нагадаємо, Дар'я Білодід полетіла підкорювати Європу, призерку не впізнати: "Модель чи дзюдоїстка?"

Як повідомляв Знай.uа, росія захотіла провести Євро-2028, але цю честь тут же запропонували Україні: Борис Джонсон не залишився осторонь

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Арестович і Віталій Кім - все: українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт