Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я - Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч осіб. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого і творчого життя.

Цього разу Олена нагадала про важливі дати практично для кожного українця, які відзначаються через тиждень після Великодня - про поминальні дні, коли близькі можуть вшанувати пам'ять померлих і сходити на кладовище до могил. У народі їх ще називають проводами, проводками, гробками або Радоницею. Співачка зізналася, що ці дні мають для неї велике значення, так як зазвичай з такого приводу вся її велика сім'я збирається разом.

З явною прикрістю і мало не мокрими від сліз очима артистка повідомила, що цього року вона не зможе приїхати додому до рідних. Як відомо, на даний момент Олена знаходиться в Польщі через деякі обставини.

Скріншот з Insta Stories, Alyona Alyona
Скріншот з Insta Stories, Alyona Alyona

"Для мене, напевно, більш сімейним святом була не Пасха, а ці гробки. Тому що ми завжди їздили на Кіровоградщину, збиралися великою родиною. Приїжджали родичі з різних куточків України та світу. І сьогодні я не можу там бути і це дуже важко для мене. Батько мій там є, мене немає", - сказала артистка на відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також вона нагадала про нещодавно випущену пісню з Jerry Heil під назвою "Рідні мої" і зазначила, що сенс рядків залишається актуальним навіть після Великодня.

Нагадаємо, "Про біль, про тугу, про сімейне тепло": Alyona Alyona і Jerry Heil зворушили душі новим спільним хітом

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona вирішила виїхати з України - більше не може нічим допомогти: "Боляче по мені вдарило"

Також портал Знай.uа писав, що війна змусила Alyona Alyona забути про мікрофон, ліки і плитоноски важливіші: "Дуже важко знайти"