30 квітня до України приїхала Анджеліна Джолі. Вона випила каву у Львові, поспілкувалася з українськими переселенцями і дочекалася евакуаційного потяга з Покровська.

Про це повідомляв Знай.uа.

Варто відзначити, що це не була місія ООН. Голлівудська акторка сама вирішила відвідати Україну через війну, яку розв'язала на нашій території рф.

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

У самій россії дуже бурхливо відрегували на візит Джолі в Україну. Наприклад, Тіна Канделакі заявила, що її так ніколи не нудило від Анджеліни.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Думка Тіни Канделакі про Анджеліну Джолі, скріншот поста
Думка Тіни Канделакі про Анджеліну Джолі, скріншот поста

Звичайно, позаздрити тут є чому, адже росія нікому з голлівудських акторів тепер і не потрібна. Можуть задовольнятися в кращому випадку Наталією Орейро і Мер'єм Узерлі. І то, навіть ці дві поки не анонсують своїх візитів на землі путіна.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем, скрін з відео

Поки Анджеліна Джолі спілкувалася з українцями, на росії відбулася своя подія, цього разу у військових. Добивати трьохсотих своїм гумором приїхав ніхто інший, як колишній чоловік Олени Стапаненко - Євген Петросян.

"7 центральний військовий клінічний авіаційний госпіталь. Наші бійці йдуть на поправку. Дай Бог здоров'я! І ось тепер їм необхідно не тільки добре слово, а й веселе. Гумор же налаштовує людину на оптимістичний погляд на життя. А настрій пробуджує віру в те, що все буде добре", - пише комік.

Показовим якраз є сумка Gucci, з якою надумав з'явитися Петросян до російських військових.

Українці вже встигли відреагувати на різну величину зірок, які відвідують Україну і рф:

"Та й петросян як на виставку і солдат у новій формі, показуха", "Петросян що, замість Кобзона?", "Цей облізлий молодий підтримав війну", "Раша - найгірше від совка", "Старий пердун боїться путіна зовсім втратив совість"..

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі вразила українців у Львові: "Проста, без охорони і понтів".

Раніше ми повідомляли, що Петросян готовий поїхати в Україну, щоб підтримувати і розважати окупантів:"Л*йно старе в маразмі".