Популярна співачка Jerry Heil і музична гурту Kalush Orchestra, яка представляє Україну на "Євробаченні-2022", записали неймовірну пісню, присвячену Анджеліні Джолі, що зовсім недавно побувала у Львові з метою підтримати біженців і постраждалих мирних людей в цій страшній війні з росією.

Новина про візит голлівудської акторки в Україну сполошила буквально весь світ. Вона, будучи послом доброї волі ООН у справах біженців, прибула до Львова за власною ініціативою і підтримала всіх українців. І поки всі обговорювали її зворушливі фото з дітьми і людьми похилого віку, Jerry Heil і Kalush Orchestra не витрачали час даремно і записали приспів для акторки.

Jerry Heil і Kalush Orchestra, скріншот з відео
Jerry Heil і Kalush Orchestra, скріншот з відео

Ідея прийшла миттєво. Яна Шамаєва написала рядки відразу після того, як дізналася про візит знаменитості і примчала в готельний номер до музикантів, щоб записати з ними приспів до пісні. Jerry Heil відразу згадався фільм "Вічні", де Анджеліна Джолі зіграла роль войовничої богині Тени.

Задумка в тому, що акторка повинна стати ангелом миру в Україні і перетворити сміливих українців на надлюдей. Також виконавиця подякувала зірці за надану підтримку і за те, що вона всіляко привертає увагу світової спільноти до проблем біженців.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякуємо, Анджелінa, за те, що привертаєш увагу всього світу тоді, коли він звик чути, що в Україні війна. Будь ласка, попроси своїх друзів з Голлівуду теж відвідувати нас, адже завдяки тобі тепер Україну знову чують!" - написала Яна Шамаєва.

Нагадаємо, Kalush Orchestra представили нову версію пісні для "Євробачення-2022", європейці в екстазі

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil згадала Український хіт "Черемшина", як Хливнюк "Червону калину": "Співали бабуся, тітка й мама"

Також портал Знай.uа писав, що Kalush Orchestra вперше відрепетирували на сцені, де проходитиме "Євробачення-2022": як це було