Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко розмістив зворушливу фотографію з українськими біженцями, з якими він зустрівся в місті Рівне для проведення майстер-класу з приготування піци. Кулінар зібрав великі сім'ї з дітей і дорослих, щоб подарувати їм трохи щастя і поділитися власним досвідом. На захід його запросив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль, який до того ж виступив автором ідеї.

"По майстер-класу у Рівному бачу, що дітям добре, коли вони готують разом з батьками. Ми всі робили піцу, і там від мацання тіста було багато емоцій. І батькам такий обмін досвідом зі своїми дітьми теж круто давав енергію", - написав кулінар.

Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко
Скріншот з Instagram, Євген Клопотенко

Як повідомив Клопотенко, цим людям довелося покинути свої домівки через вторгнення російських окупантів, у деяких і зовсім нічого не залишилося, тому така зустріч принесла їм трішки радості. Кулінар закликав українців підтримати тих, хто через повномасштабну війну опинився в такій ситуації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Коментарі - instagram.com/klopotenko/
Коментарі - instagram.com/klopotenko/

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, що не збирається робити до перемоги: "Ялинка все ще стоїть в будинку"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Клопотенко показав своє "місце сили", з якого черпає натхнення: "Люблю безмежно"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Клопотенко провідав квартиру, про яку забув на час війни: навіть ялинка залишилася