Популярна українська співачка і блогерша Анна Тринчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер в Insta Stories показала момент з особистого життя з її нареченим, скандальним блогером Олександром Волошиним. У кадрі можна побачити напівроздягненого хлопця, прикритого ковдрою тільки після пробудження. Настрій у нього явно роздратований і причиною цього стало бажання співачки зняти його на відео з ранку раніше. Він щось бурмотів про укуси і просив Трінчер прибрати камеру, і її це засмутило.

У підписі до відеоролика вона зазначила, що посварилися вони перед прем'єрою її mood video до нової пісні "Не залишай" на військову тематику, яка зараз дуже актуальна. Трінчер також заявила, що сильно переживала перед публікацією відеоролика і хотіла від Волошина підтримки, яку дати він їй не зміг.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео до треку вже доступно на Youtube-каналі Трінчер. Судячи з коментарів і позитивних реакцій, робота дуже сподобалася аудиторії співачки.

Нагадаємо, Анну Трінчер розгнівала українська співачка, яка готується до дуету з Філіпом Кіркоровим в росії: "Це занадто огидно"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер вразила зворушливими кадрами з українським захисником: "Повертайся живим"

Також портал Знай.uа писав, що Анну Трінчер "затримала" поліція посеред траси - підозрюють у диверсії: "Вибігає мер і наводить кіпіш"