Киянка Анастасія Стоцька вже давно проживає на росії і з початку військових дій в рідній Україні і словом не згадувала про співвітчизників, що вже говорити про будь-яку допомогу.

Українці намагалися достукатися до неї, на що вона відповіла, що ми прийшли до неї з образами. Про це повідомляв Знай.uа.

Анастасія Стоцька. Фото: скрін youtube
Анастасія Стоцька. Фото: скрін youtube

У 2011 році Стоцька народила сина - Олександра. З початку дорослішання дитини багато хто відзначав, що малюк дуже схожий на колишнього продюсера Анастасії - Філіпа Кіркорова.

Нарешті, сам ексчоловік Алли Пугачови вирішив торкнутися цієї теми на одному з російських шоу "Маска", в спеціальному випуску, присвяченому дню народженню артиста 30 квітня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кіркоров чекав на появу Анастасії Стоцької. Кілька років він продюсував починаючу співачку, коли був у шлюбі з Аллою Пугачовою. І коли на сцені з'явився вогонь, він відразу запідозрив, що перед ним його рудоволоса красуня.

"А син на мене схожий?" - запитав Кіркоров у артистки на сцені. І розповів: "Вся громадськість судила дуже активно, що син Насті дуже схожий на мене".

Кіркоров зізнався, що між ним і Стоцькою була не звичайна дружба: "У нас було кохання, серйозне. І, можливо, вона навмисно обрала цей вогонь, натякнувши мені на наше минуле, яке було незабутнім".

Ще до цього і сама співачка зізнавалася, що була закохана в свого продюсера. Але досі так і не відома причина такої схожості її сина Олександра з Кіркоровим.

Син Анастасії Стоцької та син Філіпа Кіркорова, фото: killtime.su
Син Анастасії Стоцької та син Філіпа Кіркорова, фото: killtime.su

Нагадаємо, що Анастасія Стоцька розкрила правду про розлучення дворічної давності з Абгаряном: "Все відболіло і відлягло".

Раніше ми повідомляли, що брат Стоцької "Пчьола" з "Бригади" не злякався путіна і назвав війну війною: "Речі своїми іменами".