Відома українська співачка Оля Полякова вирішила відкривати для себе нові горизонти і їсти з концертом в США, де має намір презентувати свої нові пісні, які ще ніхто не чув. Про це виконавиця розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова заявила, що незабаром відвідає США і не просто так, а з грандіозним концертом. Співачка заінтригувала шанувальників, зазначивши, що вона на виступі презентує нові пісні, які ще ніхто не чув

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

"Шановні друзі, українці, хто зараз в Америці, я їду до вас. Везу наш фірмовий Козацький драйв, гарний настрій і як завжди супер-гіпер шоу. В якості сюрпризу презентую нові пісні, які ще ніхто не чув", - зазначила зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Оля Полякова підкреслила, що частину грошей з виступів вона направить на допомогу українським захисникам.

"Частина грошей піде на підтримку наших мужніх і відважних воїнів ЗСУ. Чекаю нашої зустрічі", - сказала Оля Полякова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "тТрохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".