Відома українська журналістка і телеведуча Катя Осадча показала на своїй сторінці в соцмережі instagram маленького українця, який третину свого життя провів у бомбосховищі Азовсталі в жахливих умовах.

Катя Осадча показала маленького хлопчика, який два місяці свого життя провів у бомбосховищі Азовсталь в жахливих умовах, про які чув весь світ. Дитину і маму вдалося евакуювати, але сам факт, що 6-місячна дитина третину прожитого життя провів у підвалі без нормальних умов до існування, лякає.

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

"На фото хлопчик, якого шукали у нас в телеграмі каналі "Пошук зниклих" разом з мамою Анею. До моменту початку пошуку йому було 4 місяці, а вчора святу виповнилося вже 6 місяців і ці 8 тижнів свого маленького життя він провів з мамою в бомбосховищі Азовсталі.
Ми знали, що вони там, з ними не було зв'язку, і ми молилися, щоб всі вони дочекалися евакуації. Вони вже на шляху до Запоріжжя вони скоро обіймуться з рідними, які шукали, чекали, молилися, благали", - розповіла телеведуча.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Катю Осадчу дуже зворушив цей випадок і побажала маленькому українцю більше ніколи не переживати, те що йому довелося побачити за ці два місяці.

"Господи, як це може бути, як таке може відбуватися з нами зараз! Нехай ці маленькі очі більше в своєму житті ніколи не побачать таких жахів. Вибачте нас, діти, що ми дорослі не змогли перешкодити цьому горю", - написала Осадча.

Раніше Знай писав, наречений Анни Трінчер не підтримав її у важливий день - ніякі вмовляння не рятували: "Головне - посваритися перед..."

Також ми писали, Євген Клопотенко приготував піцу з маленькими українцями, які були змушені покинути свої домівки: "Підтримуйте своїх".

Нагадаємо, Катя Репяхова зізналася, чим займається вночі, поки син Віктора Павлика спить: "Можна було б подумати..."