Відома українська виконавиця Наталія Могилевська згадала Андрія Кузьменка, який загинув в автокатастрофі. Вона зізналася, їй дуже не вистачає його оптимізму і гумору, особливо в такі складні для країни часи. Про це вона розповіла на своїй сторінці в instagram.

Наталія Могилевська з перших днів війни активно підтримує українців. Зірка неодноразово влаштовувала безкоштовні виступи в притулках, провідувала біженців і поранених бійців ЗСУ. Вона активно ділиться новими фото і відео з життя.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу виконавиця зізналася, що дуже сумує за відомим українським музикантом, лідером гурту "Скрябін" Андрієм Кузьменком, який трагічно загинув в автокатастрофі.

Могилевська зазначила, що їй дуже не вистачає його оптимізму і почуття гумору, особливо в такі складні часи, які зараз переживає вся Україна.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Кузьма, ти назавжди в серцях українців! Часто згадую тебе друг! Часто думаю, а як би ти відреагував, а що б ти сказав... Часто не вистачає твого оптимізму і почуття гумору!",- зазначила Могилевська.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Сергій Притула похвалився масштабами закупівлі бронежилетів і шоломів для ЗСУ - Маша Єфросиніна оцінила: "Пишаюся неймовірно".

Також ми писали, наречений Анни Трінчер не підтримав її у важливий день - ніякі вмовляння не рятували: "Головне - посваритися перед..."

Крім того, ми писали, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".