Дружина українського музиканта Віктора Павлика Катя Репяхова розповіла, як їй буває складно одній з маленьким сином. Цим блогерка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова зараз знаходиться в Ізраїлі, куди виїхала з маленьким сином поки в Україні йде війна. Тим часом її чоловік Віктор Павлік залишився на батьківщині і активно допомагає українцям, підтримуючи їх у цей складний період.

Катерина Репяхова. Фото: скрін youtube
Катерина Репяхова. Фото: скрін youtube

Так, дружина музиканта поділилася, що поки знаходиться далеко від чоловіка, їй буває дуже складно справлятися з сином самої. Вона зазначила, що син Міша почав сильно вередувати через що з ним неможливо знаходиться в одному будинку. Також вона зізналася, що поведінка дитини трохи зрушила плани, які вона будувала на день.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Йду гуляти з Мишко він сьогодні дуже сильно вередує. З ним вдома просто неможливо знаходиться, хоча планувала вчитися, робити контент-план для свого telegram-каналу, але не завжди робиш те, що плануєш. Дітки найважливіші", - поділилася дружина музиканта.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну".