Відомий український співак Макс Барських поставив на місце російських пропагандистів, які запустили фейк про нього. Відповідний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Макс Барських розповів, що в Росії з'явилася новина про те, що він нібито виїхав з України і знаходиться зараз в США. Він обурився тим, що ЗМІ поширюють неправдиву інформацію про нього.

Макс Барських Фото: скрін youtube
Макс Барських Фото: скрін youtube

Співак зазначив, що багато жителів рф "мають проблеми з розумовими процесами", тому непересічна новина з перекрученою інформацією так добре "зайшла" в сусідній країні.

Макс Барських, фото з Instagram
Макс Барських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Іноді заходиш в Інтернет і думаєш: що відбувається в людей в головах. У Росії почали поширювати фейкову інформацію про те, що я нібито перебуваю в Америці. Це дуже цікаво читати, будучи в Києві. Але я розумію, чому так відбувається. Побачили статтю Billboard, перекрутили інформацію, почали поширення брехливих новин. А так як, на жаль, велика частина населення цієї країни мають проблеми з розумовими процесами, всі із задоволенням підхопили цю брехливу новину і продовжили поширення", - розповів Виконавець.

Раніше Знай писав, Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права".

Також ми писали, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" за 2 місяці війни нагодував тисячі українців і не збирається зупинятися: "До перемоги!"

Нагадаємо, Сергій Притула похвалився масштабами закупівлі бронежилетів і шоломів для ЗСУ - Маша Єфросиніна оцінила: "пишаюся неймовірно"