Переможниця романтичного реаліті шоу "Холостяк" і відома блогерка Даша Квіткова поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram знімком своєї фігури. Незважаючи на те, що знаходиться в хорошій формі вона зізналася, що ще є над чим попрацювати.

Обраниця "Холостяка" Микити Добриніна відносно недавно народила сина, якого пара назвала Левом. З моменту пологів пройшло менше року, а Даша Квіткова вже знаходиться у відмінній формі, якій можна позаздрити.

Даша Квіткова, фото з Instagram
Даша Квіткова, фото з Instagram

Так, блогерка поділилася знімком, на якому продемонструвала свою фігуру. Вона відчинила сорочку, під якою був лише коротенький топ і зробила селфі в дзеркалі. Даша Квіткова зазначила, що їй потрібно ще багато працювати, щоб отримати фігуру, про яку вона мріє, втім, після пологів вона навчилася приймати і любити себе на кожному етапі, відточування фігури.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"До фігури моєї мрії мені ще багато працювати, але після пологів я себе сприймаю на кожному етапі", - написала Даша Квіткова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"