Відомий український музикант Сергій Бабкін розповів про біду, яка спіткала його і дружину. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже третій місяць триває війна, розв'язана Росією, в якій постраждали десятки, якщо не сотні тисяч українців, а мільйони були змушені покинути будинок і тікати від ворожих снарядів закордон. Російські окупанти продовжують атакувати мирне населення, руйнуючи житлові будинки. Так, черговий "приліт" торкнувся і сім'ї Бабкіних.

Скрін, Instagram Бабкін
Скрін, Instagram Бабкін

Сергій Бабкін розповів, що російська ракета потрапила в будинок, де зберігався їх мерч. На щастя, Ні артиста, ні його дружини в цей момент поруч не було. Музикант поділився, що деякі речі вдалося врятувати і вони ще послужать на благо України, натякаючи, що гроші з їх продажу підуть на допомогу захисникам або на гуманітарну допомогу нужденним.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"У будинок, де зберігався наш фірмовий мерч, прилетіла ворожа ракета. Врятувати вдалося трохи. Уцілілі футболки та майки також рятуватимуть життя українців", - розповів Сергій Бабкін.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"