Відома українська співачка Тіна Кароль захопила шанувальників, показавши їм свою "Джевеліну", яка виявилася зовсім не знаменитим знаряддям знищення ворожої техніки. Фото зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Третій місяць українці борються з російськими загарбниками і за цей час у кожного з'явилися нові герої в особі ЗСУ, а також нові жарти про українське озброєння і фіаско росіян.

Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Так, Тіна Кароль вирішила послідувати трендам в нинішніх умовах і показала свою особисту "Джевеліну". Як виявилося, це зовсім не знаряддя для знищення російської техніки, а мила і красива кішечка. Знаменитість зізналася, що довгий час називала улюбленця просто "котя", а тепер дала ім'я, яке їй дуже йде, адже вона дуже хоробра і сувора.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сувора і хоробра. Моя котя отримала ім'я, нарешті! Джевеліна. Завжди кликала її котя", - написала Тіна Кароль.

Варто відзначити, що з самого початку військових дій в країні Тіна Кароль займає активну позицію і всіляко доносить світу правду про злочини росіян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".

Також наш портал інформував, знамениту співачку Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання".