Знаменита українська співачка Настя Каменських захопилася маленькою українкою, яка переспівала її новий хіт. Зворушливим відео зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

За час поки в країні йде війна українці максимально згуртувалися і пліч-о-пліч допомагають виганяти окупантів зі своєї землі. Навіть найменші українці дивують своєю любов'ю до України.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Так, Настя Каменських поділилася дуже зворушливим роликом, на якому маленька дівчинка співає її ж пісню, присвячену Україні.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Тому що я - Україна
Я витримаю біль
Я захищу тебе від куль
Що в мене цілять звідусіль
Тому що я сильна
Я подолаю все
Бо ти мене в своїх руках несеш", - співає дівчинка.

Варто відзначити, що Настя Каменських і Потап зараз знаходяться в Іспанії, куди поїхали відпочивати ще за пару днів до початку війни. Незважаючи, що зірки знаходяться далеко від дому вони докладають всіх зусиль, щоб допомогти Україні. Каменських активно дає благодійні концерти і розповідає світу про злочини росіян.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".