Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна здивувалася збитковістю російських окупантів, які скоювали злочини в Україні. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросиніна поділилася відеозверненням СБУ до українців, в якому йдеться, що правоохоронці встановили особи всіх російських окупантів, які скоювали злочини в Київській області. Ведуча зазначила, що чекає не дочекається суду над цими нелюдами.

Маша Єфросініна. Фото: Youtube
Маша Єфросініна. Фото: Youtube

"Як я чекаю суд над кожним виродком", - написала вона.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Також Єфросиніна зазначила, що для окупантів, які в Україні вперше побачили унітази, цифровий розвиток країни став справжнім сюрпризом. Адже завдяки цьому СБУ знайшла дані військових злочинців і зібрала докази для справедливого суду над ними.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Цей набрід, який вирізав і ґвалтував наших людей, не бачив не те що туалетів у квартирах, а й думки допустити не міг, що таке цифровий світ 21 століття", - заявила ведуча.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Микита Добринін подарував синові іграшкову версію "Мрії", не забувши про те, як окупанти зруйнували справжній літак: "Назавжди".

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Крім того, наш портал повідомляв, Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"