Дружина українського виконавця Віктора Павлика, Катя Репяхова, яка зараз разом з сином живе в Ізраїлі показала, як знімає напруженість і заряджається позитивом на цілий день. Кадрами блогерка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Репяхова і Віктор Павлік вже більше місяця живуть порізно - пару розділила війна. Музикант відправив дружину з дитиною в Ізраїль, щоб уберегти їх від небезпеки. Подружжя часто телефонують, що все одно сумують один за одним.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube

Так, Катя Репяхова показала з чого любить починати свій ранок. Вона усамітнилася в кущах і почала робити розминку, а потім зайнялася розтяжкою. За її словами це допомагає їй зняти напругу і підняти настрій.

скрін instagram
скрін instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Розтяжечка. Відразу стало легше і настрій покращився", - розповіла блогерка.

скрін instagram
скрін instagram

Варто відзначити, що дружина музиканта лише зрідка знаходить час для себе, адже більшу частину дня приділяє дитині. Вона зізналася, що останнім часом син став дуже примхливим і з ним важко знаходиться в одному приміщенні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Злату Огневич знову тероризує той переслідувач, якого в січні затримала поліція: побажав гарного дня, а після обізвав дурепою.

Також наш портал інформував, Тіна Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порівняла ставлення росіян і українців до благ цивілізації: "Трохи відсталенько тут у вас".