Надя Дорофєєва - одна з тих зірок українського шоу-бізнесу, яка не сидить на місці, поки воїни ЗСУ захищають нашу країну від російської агресії.

Дівчина розлучилася з Володимиром Дантесом після восьми років спільного життя - тепер їхні дороги розійшлися. Він знаходиться в Україні, а Надя їздить по Європі з благодійними концертами та виступами перед футбольними матчами наших команд.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

І зараз прийшов час підвести проміжний підсумок.

"Результат нашої роботи за квітень! І він теж проміжний! Тепер я знаю як виглядає супер команда: футбольна, шоу бізнесова, режисерська, телевізійна. І це ми :) а ми продовжуємо. У травні ще багато днів", - йдеться на сторінці Максима Радуцького в Instagram.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Цю ж публікацію Надя Дорофєєва опублікувала у себе в Stories. Загалом вдалося заробити понад 22 мільйони гривень на благодійних матчах київського "Динамо", які стартували 12 квітня у Варшаві.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Спочатку була "Легія", потім "Галатасарай", "Боруссія", "Динамо Загреб" і "ЧФР 1907 Клуж". І вже в середу, 4 травня 2022 року, київський клуб зіграє з "Базелем".

Нагадаємо, Вова Остапчук радить Дантесу терміново підкотити до Анджеліни Джолі: "Я знаю, що вона вільна"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва в дивному вбранні розповіла про наболіле: "Глибоке почуття порожнечі"

Знай.ua писав, колишній Наді Дорофєєвої Дантес перейшов на українську і закликав робити те саме: "Не докладав достатньо зусиль"