Даша Квіткова-переможниця дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін.

Вони є ідеальним винятком з усього проекту, бо їм вдалося побудувати справжнє сімейне життя і не закінчити спільне проживання через тиждень, місяць або рік, як це відбувається з іншими парами за підсумками кожного з сезонів.

Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube
Добринін і Квіткова. Фото: скрін youtube

Зараз вона вирішила нагадати своїм шанувальникам в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 1,7 мільйона чоловік, що хороших росіян не існує. Це спеціально для тих, хто вважає, що мирні громадяни країни-агресора не винні в тому, що у них такий уряд. Хоча цей аргумент завжди легко спростувати, якщо подивитися на Youtube безліч інтерв'ю, в ході яких десятки росіян виступають за війну проти України через те, що у нас нібито є нацисти.

Цього разу якийсь росіянин агресивно звернувся до солдатів, які залишили вживих маленького хлопчика, у якого загинув батько при захисті Ірпеня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Цей вибл*док виросте і буде мстити. Навіщо залишаєте їх живими? Вам мало було дитинчат цих нелюдів в Одесі? Вони повинні бути всі", - написав той чоловік у Twitter.

Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories
Даша Квіткова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Микита Добринін подарував синові іграшкову версію "Мрії", не забувши про те, як окупанти зруйнували справжній літак: "назавжди"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова відчинила сорочку і розповіла про фігуру своєї мрії: "Ще багато працювати"

Знай.ua писав, Микита Добринін, який з перших днів війни записався в ТРО, спробував повернутися до звичайного життя: "Дайте емоцій"