Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко назвала свою найбільшу мрію. Зірка хоче, аби Україна перемогла, і її коханий чоловік Андрій Фединчик повернувся додому.

Про це знаменита акторка написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Наталка Денисенко поділилася з українцями милим знімком квітучих дерев та процитувала один з куплетів Гімну Січових Стрільців - "Червона калина": "…не хилися, червона калино, маєш білий цвіт. Не журися, славна Україно, маєш вільний рід".

Скрін з Іnstagram Наталки Денисенко
Скрін з Іnstagram Наталки Денисенко

Зірка також зізналася, що дуже чекає закінчення війни. Вона мріє, щоб її коханий чоловік повернувся додому до своєї родини, а Україна отримала перемогу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Я дуже хочу щоб війна закінчилася і мій чоловік повернувся додому живий і здоровий… Але я розумію що кінець війни для мене - це щоб Україна перемогла! І за це треба платити… Кожного дня ми всі платимо цю нестерпну ціну… Знаєте, всі мої бажання мають силу збуватися… Нехай, після нашої перемоги і процвітання українського народу, кожен росіянин на планеті , заплатить за наші страждання в сто кратному розмірі, КОЖЕН!!!!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла про диво спільної молитви під час боїв у Маріуполі: "Азов з'єднався..."

Також Знай писав, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко напророкувала Україні світле майбутнє: "Процвітатиме, як дерева навесні"

Раніше Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко знайшла причини любити Україну сильніше: "Кожен міліметр землі"